Pagina's

Rubrieken

Archief

Diversen

Buenos Aires

Door Jan: 13/11/08

Mijn verblijf hier in de stad zit er bijna op. Zie over mijn ervaringen hier Ciclista en Patagonia (1). Ik noem het voortaan CEP. Mijn vliegreis is met vertragingen verlopen. We moesten het toestel naar Madrid weer uit wegens een defect. Wachten. Pas tegen middernacht vertrokken.  Toestel  naar BA was al weg. Overnacht in hotel bij vliegveld. Omdat ik zo lang zou moeten zitten, wandeling van een uur in buurt hotel. ’s Middags verder. Vlucht van 12 uur. Fietsdoos danig gehavend. Pas ver na middernacht in hotel. Fiets in elkaar gezet en stad verkend. Ook nog een aardige toer met Engels sprekende gids door de stad, georganiseerd door mijn reisbureau. Warm zomerweer. Verlang naar ruimte en verse lucht.

Tags:

Nog geen commentaren

Nog geen commentaren.

RSS feed voor commentaren op dit bericht.

Sorry, the comment form is closed at this time.