Pagina's

Rubrieken

Archief

Diversen

Benito Juarez

Door Jan: 18/11/08

Er zitten nu vier fietsdagen op. Het weer is zeer zomers. De eerste dag was heet. De tweede winderig tot stormachtig. Zo zelfs dat ik de pijnlijke pezen een dag rust heb gegeven. Derde fietsdag ging van een leien dakje en de vierde nog meer. Heb overnacht in Lobos, Saladillio, Azul en nu ga ik slapen in Benito Juarez. Het plaatsje ligt aan Ruta 3, de weg naar Vuurland. Zag Ushuaia al een keer op een bord: 2724 km!

Ik rijd door de “pampa humida”, maar van dat “vochtige” heb ik niet veel gemerkt. Het landschap is vlak, maar met vele lange valse platten. Vandaag voor het eerst wat heuvels, maar zware hellingen waren er niet. Mijn totale afstand is nu 468 km. Hoop over een paar dagen in Bahia Blanca te zijn aan de kust. Hasta luego! (18-11-2008)

Tags:

Nog geen commentaren

Nog geen commentaren.

RSS feed voor commentaren op dit bericht.

Sorry, the comment form is closed at this time.