Pagina's

Rubrieken

Archief

Diversen

Viedma in Patagonië

Door Jan: 26/11/08

Gisteren de Rio Negro overgekomen en daarmee ben ik in Patagonië. In de stad Viedma.  De wind was de laatste twee dagen zo gunstig dat ik respectievelijk 130 en 168 km heb afgelegd. In Bahia Blanca een vulling verloren. Ben hier naar tandarts geweest, een buurman van het hotel. Daarom een extra rustdag. Maak van de gelegenheid gebruik om ook de stad aan de noordkant van de rivier te bezichtigen: Carmen de Patagones. Morgen verder in de richting van San Antonio Oeste. Ik denk niet dat ik het in één dag haal (meer dan 180 km). In dat geval kampeer ik onderweg. De route gaat verder naar Puerto Madryn, Trelew en Comodoro Rivadavia.

Tags:

Nog geen commentaren

Nog geen commentaren.

RSS feed voor commentaren op dit bericht.

Sorry, the comment form is closed at this time.