Pagina's

Rubrieken

Archief

Diversen

Temuco

Door Jan: 06/01/09

Langzaam kruipt Santiago dichterbij (650 km over A5). Heb de afgelopen dagen veel op de vluchtstrook van de snelweg gereden. De gedachte eraan stond me aanvankelijk tegen, maar het valt mee. Goed asfalt, redelijk schoon, zodat je goed rechts kunt fietsen en niet zo druk. Bovendien: je mag er fietsen en niemand laat kwaaie koppen zien. Soms is er een Calle de servicio , een ventweg die niet altijd goed te berijden is. Vandaag Ciclista en Patagonia (8) geschreven met de laatste ervaringen. Temuco is een grote stad met 150.000 inwoners en dat is in het centrum te merken. Je wordt knettergek van die taxis die stoppen voor iedereen die maar zijn hand opsteekt. De tweede stad van Chili is Concepción aan de kust en daar hoop ik over drie, vier dagen te zijn.

Tags:

Nog geen commentaren

Nog geen commentaren.

RSS feed voor commentaren op dit bericht.

Sorry, the comment form is closed at this time.