Pagina's

Rubrieken

Archief

Diversen

Valparaíso/La Calera

Door Jan: 19/01/09

Dit bericht schrijf ik in Valparaí­so, maar mijn fiets staat in een hotel in La Calera, zo’n 50 km ten noordoosten van de stad. Omdat de snelweg van Santiago rechtstreeks naar Valparaí­so twee tunnels heeft, waarvan één lang, ben ik weer over de Chileense A5 verder gegaan. Van La Calera met de bus naar Valparaíso. Vanavond weer terug, anderhalf uur in de bus. Het is hier één groot stedelijk gebied tegen heuvels op, samen met Vina del Mar. Een deel van de heuvelbebouwing is uitgeroepen tot Wereld Erfgoed van de Unesco en dat kun je merken aan de vele toeristen met rugzakjes. Morgen ga ik verder langs de kust, naar Los Vilos. Dan nog twee dagen naar mijn keerpunt la Serena.

Tags:

Nog geen commentaren

Nog geen commentaren.

RSS feed voor commentaren op dit bericht.

Sorry, the comment form is closed at this time.