Pagina's

Rubrieken

Archief

Diversen

Mendoza

Door Jan: 04/02/09

Gisteren bijna de hele dag tegen de zuidenwind in moet trappen, soms door troosteloze vlakten over een wegdek dat wisselde van kwaliteit. Er is nogal wat vrachtverkeer tussen San Juan en Mendoza en dat had tot gevolg dat ik vaak het asfalt af moest. De Andes waren in de verte, maar de weg boog er langzaam naar toe en daardoor kreeg ik de hoogste top steeds beter te zien: de Aconcagua. De stad hier is aangenaam door zijn plaza’s en de vele bomen in alle straten, de rijkdom van de stad op zulke hete dagen. Morgen verlaat ik de stad via Ruta 7 in de richting van San Luis. Montevideo is 1500 km van hier.

Tags:

Nog geen commentaren

Nog geen commentaren.

RSS feed voor commentaren op dit bericht.

Sorry, the comment form is closed at this time.