Pagina's

Rubrieken

Archief

Diversen

San Luis

Door Jan: 08/02/09

San Luis is slechts twee dagen fietsen van Mendoza (172 km). Het grootste deel van Ruta 7 is in de provincie Mendoza een afgejakkerde tweebaansweg met veel lapwerk en vrachtverkeer. Af te raden voor fietsen. Landschap is eentonig, maar na de grens met de provincie San Luis verandert er iets. Er is nu een autosnelweg met gescheiden rijbanen, zodat je bij tegemoetkomend verkeer niet onmiddellijk in je spiegel te kijken om weten of je van het asfalt af moet. Vervolgens kun je “genieten” van de wisselende kleuren van de lichtmasten. Dat klinkt wat onbenullig, maar in de eentonigheid is elke afwisseling welkom. Tenslotte gaat de weg over grote afstanden lichtelijk golven en de optische effecten daarvan staan te lezen in CEP 12. Mijn route begint vaste vormen te krijgen: Villa Mercedes, Rio Cuarto, Villa Maria, San Francisco. De heiligheid ligt op de kaart voor het oprapen.

Tags:

Nog geen commentaren

Nog geen commentaren.

RSS feed voor commentaren op dit bericht.

Sorry, the comment form is closed at this time.