Pagina's

Rubrieken

Archief

Diversen

Santa Fe

Door Jan: 14/02/09

In twee dagen veel gereden (resp. 172 en 145 km) door mais-, soya- en pindavelden. Van Villa Maria over San Francisco naar Santa Fe. Het landschap is vlak, plat als een plank en doet aan Kansas denken. Vandaag was het zweetheet. Ik ben nu aan de Rio Paraná, die ik morgen hoop te zien. Op de hoofdwegen naar Santa Fe is veel vrachtverkeer en het valt me op dat Braziliaanse truckers wat ongeduldiger zijn dan hun Argentijnse collega’s. Gelukkig zijn langs de weg geregeld dorpen of landbouwnederzettingen waar ik wat kan drinken. De eetlust komt ’s avonds weer terug. Met de snelheid waarmee ik door het land ga, heb ik extra rustdagen “verdiend”. Daarom blijf ik hier en in Paraná aan de overlant van de rivier een dag hangen. Rustdagen, dos dias de descansos.

Tags:

Nog geen commentaren

Nog geen commentaren.

RSS feed voor commentaren op dit bericht.

Sorry, the comment form is closed at this time.