Pagina's

Rubrieken

Archief

Diversen

Trinidad (Uruguay)

Door Jan: 22/02/09

Van Paysandú is er maar één weg naar het zuiden, naar de hoofdstad Montevideo en dat is Ruta 3. Mijn tweede overnachting hier was in Young. De tweede fietsdag naar Trinidad was eigenlijk gelijk aan de eerste: een weg die op en neer gaat door akkers, velden, waarvan en deel braak ligt. Tussen de genoemde plaatsen is eigenlijk niks. Het platteland is hier is opvallend leeg. Veel verkeer is Argentijns. In bermen rijden cowboys/gaucho’s met hun brede hoeden. In Trinidad blijf ik een dag rusten. Gisteren 126 km wind tegen. Er liggen nog 190 km tussen hier en Montevideo. Vandaag is regenachtig, maar morgen…
Grotere kaart weergeven

Tags:

Nog geen commentaren

Nog geen commentaren.

RSS feed voor commentaren op dit bericht.

Sorry, the comment form is closed at this time.