Pagina's

Rubrieken

Archief

Diversen

Montevideo!

Door Jan: 24/02/09

Mijn fietstocht zit erop. Wat overblijft is afronding, afsluiting. Ik hoef geen etappes of dagelijkse afstanden meer af te leggen. Ik moet nog naar de haven hier in Montevideo fietsen, oversteken met de boot naar Buenos Aires en daar weer mijn hotel opzoeken waar mijn reis was begonnen. De laatste twee dagen waren aangenaam: lekker weer en mooie uitzichten over de “rollende velden”. Mijn kilometerteller heeft de bijna literaire stand bereikt van 7001 km. Ik vind het een mooie afstand. Hier in de hoofdstad blijf ik nog vier dagen. Ik ga lekker veel eten en ook heel veel drinken, om niet te zeggen zuipen.

Tags:

Nog geen commentaren

Nog geen commentaren.

RSS feed voor commentaren op dit bericht.

Sorry, the comment form is closed at this time.