Pagina's

Rubrieken

Archief

Diversen

Laatste week

Door Jan: 04/11/08

Laatste week

De weken zijn in mijn gedachten-count down overgegaan in dagen. Ik ben in de week van het laatste dit en het laatste dat. De must do list en de paklijst beginnen hun einde te naderen. Gereedschap klaar, reserveonderdelen klaar, reisapotheek idem. Boeken, documentatie, reisbescheiden, afspraken met thuisfront. Uur u in het draaiboek is nabij. Alles moet uiteindelijk bij elkaar komen op mijn fiets, mezelf meegerekend. Pas als ik Buenos uit rijd is de reis echt begonnen.

In mijn eigen huis ben ik steeds minder thuis: de gedachten zijn vaker elders. Praten over wat je van plan bent te gaan doen en over wat me te wachten staat, begint een beetje routineus te worden. En er is nog geen meter gefietst. Met een variant op een bekend Engels gezegde: the proof of the trip is in the riding.

Tags:

Nog geen commentaren

Nog geen commentaren.

RSS feed voor commentaren op dit bericht.

Sorry, the comment form is closed at this time.